AUTOUNIVERSAL SRL Galati
AUTOUNIVERSAL SRL Galati
    Home > Showroom | Service | Servicii

    Service-ul auto, deschis în anul 2000, dispune de şapte posturi de lucru cu personal calificat pentru a acoperi lucrări de mecanică auto, reparaţii electrice auto, tinichigerie auto şi vopsitorie auto pentru toate mărcile de autoturisme.
    Service-ul efectuează întreaga gamă de  lucrări de revizii şi testare şi asigură garanţia şi post-garanţia a autoturismelor Hyundai.
    Acesta este condus de Bogdan Luţă, director tehnic, şi are atestarea capacităţii profesionale eliberată de R.A.R. pentru funcţia de conducător al unităţii de service auto.
    De asemeni, activitatea de service auto şi vulcanizare sunt autorizate de  R.A.R. şi Hyundai Auto România.


    Mecanica

    Service-ul auto dispune de o serie de utilaje printre care amintim: 4 elevatoare, tester motoare Hyundai, scule şi dispozitive pentru lucrările necesare, instalaţie de curăţare a injecţiei, instalaţie pentru aer condiţionat, extractor ulei, etc.

   Tinichigerie-vopsitorie

    Specialistii nostri in vopsitorie participa in mod regulat la cursuri specifice de pregatire profesionala organizate de firmele producatoare de vopseluri auto.
    Acest lucru asigura standarde calitative ridicate si rezultate de exceptie.
    Pentru lucrari de tinichigerie-vopsitorie avem urmatoarele dotari:
    - materiale moderne de protectie atat antifonice cat si anticoroziune ce sunt folosite dupa finalizarea lucrarilor de sudura;
    - cuptor de vopsit - cabina ultramoderna de vopsitorie marca Nova Verta

   Programe de fidelizare pentru clienti

    Card discount service – clientii nostri beneficiaza de reducerea pretului pieselor de schimb si accesoriilor cu pana la 25%.
    Verificare gratuita de iarna – care include verificarea instalatiei de climatizare (incalzire si dezaburire), a lichidului de racire (cantitate si calitate), a starii bateriei (incarcare) si anvelopelor, a sistemului de lumini, a instalatiei de franare.


 


  Adresa:
    Galaţi, Str. Portului, nr. 54-56

  Tel/Fax: 
    0236.41.25.60
    0236.41.33.44

  Tel mobil:
    0741.333.052

  Program functionare:
    Luni – Vineri: 08.00 – 17.00
    Sâmbătă: 08.00 – 12.00

      RCA CASCO
 

    Prin contractele incheiate cu diverse societati de asigurare, service-ul este acreditat sa efectueze reparatiile auto acoperite de politele de asigurari RCA si CASCO.