AUTOUNIVERSAL SRL Galati
AUTOUNIVERSAL SRL Galati
   Home > Showroom > i10 | i20 | i30 | Noul Accent | Hyundai Coupe | Sonata | Grandeur

 HYNDAI i30
 O combinaie reusita
      

  
Specificatii si preturi

    
 

   Intro
La inceput, s-ar putea sa nu observi imediat unele din caracteristicile mai subtile ale modelului i30. Pentru a aprecia cat de usor este sa intri si sa iesi din el, trebuie sa-l incerci. Detalii ca usa portbagajului combinata cu emblema Hyundai cu totul minunata la atingere, pot lua ceva timp pana inveti sa le apreciezi. Nu te grabi, i30 te rasplateste daca-l analizezi mai bine.

    Prezentare
i30 - Spatiul - adevaratul lux
Spatiul generos de sedere, suficient pentru picioare, coate, cap si pentru zona soldurilor, accesul usor in cabina si spatiul de depozitare si incarcare bine proiectat si planificat face ca modelul i30 sa fie practic dar si atractiv. Scaunele din spate rabatabile fac ca bagajele sau impartirea sarcinii sa nu fie o problema. Un spatiu impresionant de 340 litri pentru bagaje cu scaunele la locul lor sau 1.250 litri cu scaunele rabatate este tot ceea ce va trebuie. Locul special pentru iPod sau MP3 Player, suportul pentru ochelarii de soare, multiplele buzunare si suporturi pentru pahare sunt bine asezate si usor accesibile. Arunca o privire, cu cat explorezi mai mult, cu atat vei gasi mai multe.

Protectie integrata in mod inteligent
Modelul i30 dispune de elemente de protectie proiectate computerizat si testate riguros la impact ce includ celula rigida a pasagerului, cai triple de distribuire a sarcinii si structuri de absorbtie a impactului. In plus, la interior exista 6 air baguri, capitonare strategica si tetiere active, care protejeaza automat impotriva smucirilor si a ranirilor capului si gatului. O serie de masuri active de siguranta, incluzand manevrarea extrem de precisa, tractiune integrala avansata, ABS-ul pe 4 canale si sistemul ESP de inalta tehnologie te ajuta sa conduci in siguranta.