AUTOUNIVERSAL SRL Galati
AUTOUNIVERSAL SRL Galati

 TERMENI SI CONDITII


Acest document stabileste termenii si conditiile in care se poate utiliza site-ul www.autouniversal.ro denumit in continuare generic "site".

Te rugam sa citesti aceasta pagina cu atentie.
Daca nu accepti termenii si conditiile statuate in acest document, nu accesa si nu folosi site-ul si informatiile oferite prin intermediul lui.

Prin termenul "utilizator" al acestui site se intelege orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

 
 

1. Continutul acestui site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Hyundai Auto Romania.
Dreptul de copyright pentru informatiile existente pe acest site este detinut de Hyundai Auto Romania.

2. Autouniversal SRL ofera acces liber la acest site si te autorizeaza sa vizualizezi informatiile existente doar in scopuri personale si necomerciale. Nici un material de pe acest site nu poate fi reprodus partial, integral sau modificat fara acordul scris al Autouniversal SRL.
Utilizatorii care reproduc sau modifica materialele de pe acest site vor suporta consecintele conform legilor Romaniei si Tratatelor internationale cu privire la drepturile de autor. Orice eventual litigiu in legatura cu acest site este de competenta instantelor de drept comun din Romania.

3. Utilizatorii nu vor accesa site-ul pentru a transmite si/sau distruge materialul:
- violand legile in vigoare;
- incalcand dreptul de autor, de marca sau dreptul de proprietate intelectuala;

4. Nu sunt permise:
- stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a realiza oricare din acestea;
- incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui site;
Violarea oricarei dintre aceste reguli atrage dupa sine raspunderea civila sau penala.

5. Modificari ale serviciului
Autouniversal SRL poate schimba in orice moment continutul si conditiile de folosire a site-ului. Noile conditii devin valabile in momentul in care au fost facute publice prin inscriere in acest site si nu au caracter retroactiv.
Folosirea acestui site se face sub imperiul acestor reguli si in termenii si conditiile pe care utilizatorul ii accepta implicit prin contactarea si folosirea site-ului.

Confidentialitate
Autouniversal SRL poate detine informatii despre tine, pe care ni le-ai oferit (de exemplu printr-o cerere sau printr-un formular de inregistrare, contract etc.). Aceste informatii pot include, printre altele, numele tau, adresa, numere de telefon, informatii despre modul in care folosesti serviciile si produsele noastre si orice alt fel de informatie in legatura cu modul in care utilizezi produsele si serviciile noastre (Informatie).

1. In ce fel poate utiliza Autouniversal SRL aceste informatii personale?
Informatiile despre tine pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercializarii serviciilor si produselor Autouniversal SRLa cum ar fi:
- procesarea cererilor tale;
- solutionarea cererilor, intrebarilor sau a reclamatiilor facute de catre tine;
- realizarea studiilor de piata si de produs si marketingul produselor si al serviciilor Autouniversal SRL;
- contactarea ta (inclusiv prin posta, email sau telefon) in legatura cu oferte de produse si servicii ale Autouniversal SRL;

2. Distribuirea informatiilor despre tine
Datele tale vor fi tratate in conformitate cu legislatia actuala privind Protectia Datelor si vor fi facute cunoscute filialelor sau companiilor asociate Hyundai Auto Romania sau agentiilor sau dealerilor acesteia, in scop de marketing si administrare baza clienti, inclusiv pentru asistenta clienti.

3. Transfer de informatii in afara Romaniei
Daca vrei sa folosesti produsele si serviciile noastre in strainatate, informatiile despre tine pot fi transferate in acea tara.